MASTER RIBS

MASTER RIBS Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Master Ribs. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 10:05 Super zacht vlees van de ribs in combinatie met de heerlijke BBQ saus , maakte het een waar feestje . Bezorging was eerder dan gepland .
3 aug 2022 om 1:31 Hard eten en duurde onwijs lang
1 aug 2022 om 20:12 Het eten was slecht verpakt en/of vervoerd. De saus droop uit de zak van het vlees en alles zat onder de jus. Een blubberzooi.
25 jul 2022 om 14:33 Het vlees was heel taai en had een super rate textuur beetje als plofkip het vlees had een rare vet vel aan de achterkant die je eruit moest trekken de patatjes waren heel slap maar wel lekker
24 jul 2022 om 9:31 Helaas waren de ribs wat taai... De patat die erbij zat was ook zacht en klef en wij vonden het wat weinig. De bezorging was overigens heel snel voor een zaterdag! Maar toch de laatste keer
6 jul 2022 om 19:31 Deze ribs zijn hemels
20 jun 2022 om 18:30 De gewone spareribs waren prima, maar de kalfsribben... Verschrikkelijk, keihard, droog en zwartgeblakerd.
13 jun 2022 om 19:36 De patat was koud… en aan de deur kreeg ik ook nog de vraag waarom ik mijn eten liet bestellen op dit adress… omdat meneer het te lang vond lopen door mn straat.
12 jun 2022 om 19:22 Heerlijk spareribs gegeten. Vlees viel van het bot. Frietjes erbij waren ook goed, geen slappe hap of zo.
9 jun 2022 om 19:23 Ik baal als een stekker. Tijd lang vaste klant, maar sinds twee laatste bestellingen eten zeer achteruit gegaan! Structuur van het vlees (spareribs) anders, marinade niet meer lekker, patat heel kort gebakken. Lang op eten wachten. Laatste keer gewee
1 jun 2022 om 2:25 Malse Ribs
30 mei 2022 om 21:45 Spareribs bbq lekker mals